NN Accelarator+: Νέο Επενδυτικό προϊόν βασιζόμενο σε Ασφάλιση

0
2

Η NN Hellas διαθέτει το NN Accelerator+, ένα νέο ασφαλιστικό – επενδυτικό προϊόν, το οποίο συνδέεται με επενδύσεις σε μερίδια εσωτερικών μεταβλητών κεφαλαίων, και προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις του ασφαλισμένου. 

Το νέο πρόγραμμα NN Accelarator+ απευθύνεται σε όσους επιθυμούν, αποταμιεύοντας προγραμματισμένα, να επενδύουν σταδιακά και μακροχρόνια, προστατεύοντας ταυτόχρονα τους ίδιους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, χωρίς να χρειάζεται να καταβάλλουν κάποιο κεφάλαιο. 

Ταιριάζει σε όσους επιθυμούν να συσσωρεύσουν κεφάλαιο, προσαρμόζοντας το ύψος του ασφάλιστρου που καταβάλλουν, σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες και υποχρεώσεις τους, αλλά και διατηρώντας τη δυνατότητα να ενισχύουν το κεφάλαιό τους με έκτακτες καταβολές, συνδυάζοντας τη δυνατότητα επένδυσης με τα οφέλη μιας ασφάλισης ζωής. Προσφέρει ευελιξία στους τρόπους και τις επιλογές επένδυσης. Τέλος, αποτελεί ιδανική επιλογή για αυτούς που ενδιαφέρονται για προγράμματα, τα οποία συνδέονται με αειφόρες επενδύσεις που συνεισφέρουν σε περιβαλλοντικούς ή/και κοινωνικούς στόχους.

Ο κ. Διονύσης Νοδάρος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων της NN Hellas, σημείωσε σχετικά: «Στην NN Hellas υλοποιούμε μια ιδιαίτερα πελατοκεντρική επιχειρηματική στρατηγική, παρέχοντας εξαιρετική "εμπειρία" μέσα από κάθε μας προϊόν. Το νέο πρόγραμμα NN Accelarator+ προσφέρει μια σημαντική ασφαλιστική κάλυψη, συνδεδεμένη με πολλές επενδυτικές επιλογές, για όσους θέλουν να φροντίζουν όσα έχουν σημασία στο παρόν, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα το μέλλον».