Η Levi’s®, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φάις, ανοίγει δύο νέα κομβικά καταστήματα στην Ελλάδα

0
2

Η Levi's®, σε συνεργασία με τον  Όμιλο Φάις, επεκτείνει το δίκτυό της με το άνοιγμα δύο νέων καταστημάτων σε κομβικά και πολυτελή εμπορικά σημεία της Αθήνας με υψηλή επισκεψιμότητα. Το πρώτο κατάστημα, το οποίο φιλοξενείται σε ένα χώρο 350 τ.μ. δύο επιπέδων , άνοιξε στις 15 Απριλίου στη περιοχή της Κηφισιάς/Νέας Ερυθραίας ενώ το δεύτερο – 270 τ.μ. σε δύο επίπεδα – αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του το Μάιο στη Γλυφάδα. 

Η Diana Dimitian, SVP Managing Director South Europe, North Africa Levi Strauss & Co δήλωσε ότι: "Αυτό σηματοδοτεί ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο για τη Levi's® στην Ελλάδα και είμαστε υπερήφανοι που το ανοίγουμε μαζί με τον συνεργάτη μας, Όμιλο Φάις. Τα νέα κεντρικά καταστήματα Levi's® στη Κηφισιά και τη Γλυφάδα θα αποτελέσουν σημαντικές προσθήκες στα υπάρχοντα κανάλια μας και ένα κρίσιμο βήμα για την προώθηση της στρατηγικής μας που απευθύνεται απευθείας στον καταναλωτή στην αγορά. Ανυπομονούμε να ζήσουν οι fans σε όλες τις δημογραφικές ομάδες τις καθηλωτικές εμπειρίες του σήματος, σε μια χώρα που φημίζεται για το casual και κομψό μεσογειακό στυλ της".

Η Levi's® είναι ήδη ενεργή στην Ελλάδα με outlet καταστήματα  και πολλαπλά σημεία πώλησης που λειτουργούν από πολυεθνικούς συνεργάτες χονδρικής πώλησης. Στο πλαίσιο της οικογένειας των καναλιών Levi's®, τα mainline καταστήματα προσφέρουν στους αγοραστές την ευκαιρία να ανακαλύψουν πλήρως τα πιο εμβληματικά προϊόντα του brand, τα νεότερα λανσαρίσματα και τις ειδικές συλλογές. Επομένως, τα δύο νέα καταστήματα  θα επεκτείνουν και θα συμπληρώσουν τα υπάρχοντα κανάλια διανομής της Levi's®, προσφέροντας ακόμη περισσότερες επιλογές στους εγχώριους brand lovers. Τα καταστήματα υποβλήθηκαν σε πλήρη ανακαίνιση, σύμφωνα με την εμπειρία λιανικής Levi's® Indigo. Το "Indigo" είναι το πιο πρόσφατο design concept των καταστημάτων της Levi's®, ενισχύοντας την βέλτιστη έκφραση του brand. Οι χώροι και τα φωτιστικά των καταστημάτων έχουν σχεδιαστεί και επιλεγεί ειδικά για να παρουσιάζουν μια ευρεία γκάμα προϊόντων Levi's®, προσκαλώντας τον καταναλωτή να ανακαλύψει ένα πραγματικό lifestyle brand.

Η διαχείριση των δύο καταστημάτων θα γίνεται από τον Όμιλο Φάις. Η εκτεταμένη γνώση της ελληνικής αγοράς και η πολυετής εμπειρία του Ομίλου στη λιανική λειτουργία για λογαριασμό κορυφαίων διεθνών εμπορικών σημάτων, αποτελούν στοιχεία νευραλγικής σημασίας για την εμπορική επιτυχία των νέων καταστημάτων. Η στρατηγική συνεργασία της Levi's® με τον Όμιλο Φάις θα είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη δεδομένης της εμπειρίας του brand στην οικοδόμηση μακροχρόνιων σχέσεων με αξιόπιστους συνεργάτες, προκειμένου να προσφέρουν μια συνεπή και υψηλής ποιότητας εμπειρία στους καταναλωτές σε όλο το στόλο των καταστημάτων DTC της Νότιας Ευρώπης.

Η επιχειρηματική επέκταση της Levi Strauss & Co. στην Ελλάδα θα προωθήσει περαιτέρω τις στρατηγικές της εταιρείας που έχουν εφαρμοστεί με επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο όπως η ηγεσία του εμπορικού σήματος, η εστίαση στην απευθείας πώληση στον καταναλωτή και η ενίσχυση του διαφοροποιημένου χαρτοφυλακίου της Levi's® σε όλες τις γεωγραφικές περιοχές και κατηγορίες. Τα δύο νέα καταστήματα Levi's® θα φέρουν τα καλύτερα στοιχεία της Levi's® στον εγχώριο καταναλωτή. Εκτός από την εξαιρετική και ασυναγώνιστη γκάμα premium denim styles της Levi's®, συμπεριλαμβανομένου του εμβληματικού 501 original, οι brand enthusiasts στην Ελλάδα θα μπορούν να ανακαλύψουν την πλήρη σειρά προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των ανδρικών και γυναικείων διαχρονικών total look που προσφέρονται.