Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο δ.σ του ΟΑΣΘ

0
2

Μήνυμα αγαστής συνεργασίας, για την εξασφάλιση αποτελεσματικών και ποιοτικών αστικών συγκοινωνιών για τους Θεσσαλονικείς, εξέπεμψε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ, Κώστας Ταγγίρης, στη σημερινή πρώτη συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου του ΟΑΣΘ, που συγκροτήθηκε σε σώμα.

«Καλωσορίζω σήμερα τους νέους συνεργάτες, στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΣΘ, ενός ιστορικού και σπουδαίου Οργανισμού. Είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί, οι νέοι και οι παλιοί συνεργάτες, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, για να εξασφαλίσουμε στους Θεσσαλονικείς, αποτελεσματικές και ποιοτικές αστικές συγκοινωνίες», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ταγγίρης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΟΑΣΘ.

Υπενθυμίζεται ότι στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΣΘ, συμμετέχουν πλέον τέσσερα νέα μέλη, σε συνέχεια του ορισμού τους από τη γενική συνέλευση των μετόχων (υπουργεία Υποδομών & Μεταφορών και Οικονομικών),.

Έτσι, στο νέο διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΣΘ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού παραμένει ο Κώστας Ταγγίρης, ενώ εκτελεστικό μέλος, με αρμοδιότητες γενικού διευθυντή, αναλαμβάνει ο Αλέξανδρος Βλάχος. Μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΟΑΣΘ, ορίστηκαν οι Σοφία Μαυρίδου, Γεσθημανή Ιακωβίδου, Ευτυχία Κυβρακίδου – Σιώζου και Χρήστος Κοπατσάρης.

Μέλος, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ορίστηκε στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΑΣΘ ο Παντελής Καζαντζίδης, ενώ τον δήμο Θεσσαλονίκης εκπροσωπεί ο Κωνσταντίνος Ζέρβας. Στο διοικητικό συμβούλιο συμμετέχει και εκπρόσωπος των εργαζομένων του ΟΑΣΘ, ο οποίος θα εκλεγεί σε προσεχή διαδικασία.

Στη σημερινή πρώτη συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου του ΟΑΣΘ, μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης αποτέλεσε η συγκρότησή του σε σώμα.