Διοικητικές αλλαγές στην Interamerican

0
4

Δύο νέες διοικητικές αλλαγές πραγματοποιήθηκαν στην Interamerican από την 1η Ιουνίου 2023 στους τομείς των ασφαλιστικών εργασιών και της διοίκησης του χαρτοφυλακίου των πελατών του ομίλου.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Κούβαλης αναλαμβάνει καθήκοντα γενικού διευθυντή Ασφαλιστικών Εργασιών και διαδέχεται τον Vincent Teekens ο οποίος, μετά από πέντε χρόνια, ολοκλήρωσε τη θητεία του στη Γενική Διεύθυνση Ασφαλιστικών Εργασιών.

Ο κ.Κούβαλης, στην πολυετή πορεία του στην Interamerican κατείχε θέσεις ευθύνης στους τομείς του Αναλογιστικού και Underwriting. Το 2017 ανέλαβε επικεφαλής της Anytime, του direct brand της Interamerican ενώ το 2019, στη νέα οργανωτική δομή του ομίλου, είχε την ευθύνη του Mobility and Convenience Tribe Leader.

H Λίντα Νιούενχάιζεν αναλαμβάνει καθήκοντα γενικής διευθύντριας Customer Value & Experience και εντάσσεται, ως μέλος, στην Εκτελεστική Επιτροπή της εταιρείας.

Οι περιοχές ευθύνης της θα περιλαμβάνουν το Marketing και το Data Analytics Team (DAT).

Είναι ένα στέλεχος με εκτενή εμπειρία σε θέσεις ευθύνης στην Achmea και ειδικότερα σε περιοχές σχετικές με την ανάπτυξη νέων εργασιών και την ευρύτερη αξιοποίηση του πελατολογίου μιας εταιρείας.