Η Interamerican τιμά τον ιδρυτή της, Δημήτρη Κοντομηνά

0
4

Τα αποκαλυπτήρια της προτομής του ιδρυτή της, Δημήτρη Κοντομηνά, πραγματοποίησε πρόσφατα η Interamerican τιμώντας την προσφορά του στην εταιρεία αλλά και στο σύνολο της ασφαλιστικής αγοράς και κοινωνίας.

Επιπλέον, η Interamerican τιμώντας τη μνήμη του Δημήτρη Κοντομηνά, ανακοίνωσε δύο πρωτοβουλίες που φέρουν το όνομά του. Συγκεκριμένα, τη χορηγία υποτροφίας στο πρόγραμμα Executive MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία θα παρέχεται στον αριστεύσαντα φοιτητή κάθε έτους και το βραβείο πωλήσεων «Δημήτρης Κοντομηνάς», το οποίο έχει θεσμοθετηθεί από το 2022 και θα απονέμεται κάθε χρόνο σε ασφαλιστικό/ή σύμβουλο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στη νέα παραγωγή ασφαλίστρων Ζωής και Υγείας.

Στην τελετή, που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, για τα αποκαλυπτήρια της προτομής του ιδρυτή της, παρευρέθησαν εκπρόσωποι από τον πολιτικό, επιχειρηματικό και ακαδημαϊκό χώρο, συμπεριλαμβανομένου του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, του αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Αττικής, Χρήστου Θεοδωρόπουλου, του προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, του αντιπρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Βασίλη Παπαδάκη.

Συμμετείχαν επίσης μέλη της οικογένειας του Δημήτρη Κοντομηνά, φίλοι, εργαζόμενοι της Interamerican αλλά και πρώην στελέχη και συνεργάτες από το δίκτυο πωλήσεων Agency της εταιρείας.

Την αποκάλυψη της προτομής πραγματοποίησε ο Γιάννης Καντώρος, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου και οι πρώην διευθύνοντες σύμβουλοι της Interamerican Μίνως Μωυσής, Κώστας Μπερτσιάς και Γιώργος Κώτσαλος.

Η προτομή του Δημήτρη Κοντομηνά φιλοτεχνήθηκε από τον εικαστικό Αντώνη Νταγαδάκη, ενώ τον σχεδιασμό και την επίβλεψη του έργου επιμελήθηκε η αρχιτέκτονας Ελπίδα Σπύρου.

Ο κ. Καντώρος, αναφέρθηκε στη διαρκή κληρονομιά του Δημήτρη Κοντομηνά. Όπως είπε: «Ο Δημήτρης Κοντομηνάς αποτελεί σύμβολο καινοτομίας, αποφασιστικότητας και αληθινής φροντίδας. Το πρωτοπόρο πνεύμα του, η απεριόριστη γενναιοδωρία του και η ακλόνητη δέσμευση του στις αξίες του οργανισμού, είναι οι βάσεις πάνω στις οποίες χτίστηκε και μεγαλώνει η Interamerican. Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που ανήκουμε σε αυτήν τη μεγάλη οικογένεια και συνεχίζουμε το όραμά του».