Καντώρος: Η Interamerican εξελίσσεται τεχνολογικά αλλά το δυνατό μας όπλο είναι η ανθρώπινη επαφή που δεν μπορεί να αντικατασταθεί

Με το μήνυμα «Μαζί σε πορεία επιτυχίας» η Interamerican βράβευσε, πρόσφατα, τους συνεργάτες της στα Δίκτυα Πωλήσεων για τις υψηλές παραγωγικές επιδόσεις τους το 2022.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της εταιρείας, στο πλαίσιο σχετικής εκδήλωσης δόθηκαν και δυο τιμητικές βραβεύσεις, το βραβείο «Δημήτρης Κοντομηνάς» και το βραβείο «Αλέξανδρος Ταμπουράς». Το βραβείο «Δημήτρης Κοντομηνάς», που θεσμοθετήθηκε φέτος προς τιμήν τού ιδρυτή τής Interamerican και θα απονέμεται σε ασφαλιστικό σύμβουλο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στη νέα παραγωγή ασφαλίστρων Ζωής και Υγείας, απονεμήθηκε στον Ηλία Αποστολόπουλο, από το γραφείο πωλήσεων της Σοφίας Ζερβουδάκη.

Το βραβείο «Αλέξανδρος Ταμπουράς» απονεμήθηκε στον Αναστάσιο Αντωνάκο, συντονιστή Ασφαλιστικών Συμβούλων στο Άργος, επί 44 έτη συνεργάτη της εταιρείας, για τον επαγγελματισμό, το ήθος και τις εξαιρετικές παραγωγικές επιδόσεις του.

«Η Interamerican είναι μια επιχείρηση που εξελίσσεται τεχνολογικά, αγκαλιάζει την αλλαγή και αποδέχεται τις προκλήσεις. Τα επόμενα χρόνια η δουλειά μας θα αλλάξει, λόγω της τεχνολογικής επανάστασης και της τεχνητής νοημοσύνης» σημείωσε ο Γιάννης Καντώρος, διευθύνων σύμβουλος της Interamerican, και προσέθεσε: «Αυτό που δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει και είναι το δυνατό μας όπλο, είναι η ανθρώπινη επαφή που δεν μπορεί να αντικατασταθεί.

Ως αναγνώριση των σημαντικών προσπαθειών που κατέστησαν την Interamerican συνώνυμο του ασφαλιστικού κλάδου στη χώρα, συνεχίζουμε να επενδύουμε στους ανθρώπους μας ως ένα μικρό δείγμα ευγνωμοσύνης για την ανεκτίμητη συμβολή του καθενός από εσάς στη διαμόρφωση της λαμπρής ιστορίας της Εταιρίας μας. Συγχαρητήρια! Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα κάνατε!»

Ο Τάσος Ηλιακόπουλος, γενικός διευθυντής Πωλήσεων της Interamerican, υπογράμμισε στην ομιλία του τη σημαντικότητα των δικτύων πωλήσεων στην καθοδήγηση του πελάτη, σε κάθε στάδιο της διαδρομής του, ενώ αναφέρθηκε στον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζει η τεχνολογία στην παροχή υπηρεσιών και την εμπειρία των πελατών, συμβάλλοντας καταλυτικά τόσο στην επιχειρησιακή εξέλιξη, όσο και σε υψηλότερα επίπεδα ικανοποίησης.

Ένα επιπλέον σημείο στο οποίο έδωσε έμφαση ο ίδιος είναι οι συνεργατικές προσπάθειες και στρατηγικές πρωτοβουλίες που έχουν πάντα επίκεντρο τον πελάτη, τονίζοντας: «Η Interamerican στοχεύει στη δημιουργία ενός οικοσυστήματος που θα συμβάλει στην παραγωγή μιας πιο ασφαλούς και βελτιωμένης ποιότητας ζωής για την πολύτιμη πελατεία της».