Από τις 1-4 Φεβρουαρίου 2024 η 30η AGROTICA

0
4

H παγκόσμια τεχνολογία από όλο το φάσμα της αγροτικής επιχειρηματικότητας θα είναι παρούσα στην 30η Agrotica από τις 1-4 Φεβρουαρίου 2024 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η Agrotica του 2024 θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον αγροτικό κλάδο στα Βαλκάνια και στη Ν.Α. Ευρώπη, ενώ με τη διεθνή της ακτινοβολία θα συμβάλλει ουσιαστικά στο «άνοιγμα» νέων αγορών για την ελληνική αγροτική παραγωγή.

Όλοι οι τομείς της γεωργίας, τα προϊόντα, οι υπηρεσίες, οι παραγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις, η καινοτομία και η πιο σύγχρονη αγροτική τεχνολογία συναντώνται στην Agrotica.

Η δυναμική του πρωτογενούς τομέα, που αντεπεξήλθε των προκλήσεων της πανδημίας, τα Σχέδια Βελτίωσης που αλλάζουν το «πρόσωπο» της γεωργίας και οι τελευταίες καινοτομίες στο αγροτικό πεδίο θα αποτελέσουν το επίκεντρο της Έκθεσης.

Τις «πύλες» της Έκθεσης θα περάσουν εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και από το εξωτερικό, ενώ πολυάριθμα γκρουπ εμπορικών αποστολών αναμένονται από τα Βαλκάνια, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.