Διπλά πλατινένια τα προϊόντα της εταιρίας Apollonia Farm

0
3

Πλατινένιο βραβείο ποιότητας

Πρώτος στον κόσμο ο καφές Της Απολλώνια Φάρμ ο καφές Espresso cappuccino Apollonia High Quality Coffee

Πλατινένιο Βραβείο ποιότητας το μέλι από θυμάρι της Απολλώνια Φάρμ

 

Χρυσό βραβείο ποιότητας

η μαρμελάδα φράουλα της Απολλώνια Φάρμ

Χρυσό βραβείο ποιότητας

Το παξιμάδι: Η αφράτη κρίθινη Κριθαροκουλουρίτσα με προζύμι – ντάκος της Απολλώνια Φάρμ

 

Με Πλατινένιο βραβείο για τον καλύτερο καφέ του κόσμου για το 2022 – 2023

Το μεγαλύτερο βραβείο του πλανήτη έχει κερδίσει ο καφές της πολυβραβευμένης εταιρείας Απολλώνια Φάρμ. Για ακόμα μία φορά η Απολλώνια Φάρμ μας έκανε περήφανους σε όλο τον κόσμο για την ποιοτική της παρουσία στα τρόφιμά της. Και πιο συγκεκριμένα, η Απολλώνια Φάρμ για δεύτερη συνεχή χρονιά κέρδισε το μεγαλύτερο βραβείο στην ιστορία του καφέ Platinum. Με μεγάλη αγάπη για τα προϊόντα μας, με σεβασμό στην φύση και με πολύ μεγάλη υπευθυνότητα προσπαθούμε να παράγουμε αγνά κρητικά προϊόντα και να εμπορευόμαστε τα πιο υγιεινά προϊόντα από άλλες χώρες.

OLYMP AWARDS 2022

Ο Apollonia High Quality Coffee Λατινικής Αμερικής Κολομβίας, κατέκτησε το μεγαλύτερο βραβείο στην ιστορία του καφέ, το ένα και μοναδικό PLATINUM. Αυτό το πολύ μεγάλο έπαθλο μας δίνει την ώθηση να συνεχίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι για την ποιότητα του καφέ.

Ο “χρυσός” καφές από την Κολομβία Apollonia High Quality Coffee έχει κερδίσει τον τίτλο του καλύτερου και πιο ποιοτικού καφέ στον κόσμο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από τον ανώτατο διαγωνισμό γευσιγνωσίας της Γαλλίας.

Αποτελείται από 3 διαφορετικές ποικιλίες

Έτσι, ο καφές της Apollonia Farm – προέλευσης λατινικής Αμερικής (ψήσιμο, συσκευασία) (Ιταλίας & Ελλάδας) είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και έχει κερδίσει επάξια πολύ καλή φήμη στις διεθνές αγορές.

Σταδιακή αλλά δυναμική είσοδο κάνει η νέα αλυσίδα Apollonia Coffee Shops με δύο καταστήματα και πολλά Shops in Shop.

Η βάση της είναι ο διεθνώς βραβευμένος καφές που η ίδια εισάγει σε δυο ποικιλίες, 100% & 80% Arabica που απέσπασε Πλατινένια βραβεία ποιότητας και πολλά  Χρυσά βραβεία σε σειρά διαγωνισμών.

Παίρνοντας υπόψιν τις περιβαλλοντικές συνθήκες στην Λατινική Αμερική και την σωστή διαχείριση και τους παραγωγούς γίνεται αυτό το προϊόν μοναδικό στη γεύση, την ποιότητα και στο άρωμα του. Ένας καφές καθαρής γεωργίας χωρίς φυτοφάρμακα και χρωστικές ή αρωματικές ουσίες.

Ο καφές της Apollonia Farm προέρχεται από εκατοντάδες οικογένειες καλλιεργητών καφέ που έχουν οργανωθεί από την Εθνική Ομοσπονδία Καλλιεργητών Καφέ σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας για την εξαγωγή, τα οποία (πρότυπα) εφαρμόζονται με ευλάβεια.

Είναι γνωστό ότι  ο καφές της Κολομβίας έχει Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης, Σήμα Πιστοποίησης ή και Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη σε πάρα πολλές χώρες, απόδειξη της ποιότητας και της αξίας του.

Ο καφές της Apollonia Farm, επάξια έχει κερδίσει το μεγάλο βραβείο ️️του πιο ποιοτικού καφέ στον κόσμο, από τον ανώτατο διαγωνισμό γευσιγνωσίας Superior Taste στο Βέλγιο .

Επίσης, έχει κερδίσει το χρυσό βραβείο στον κόσμο για το 2018  το 2019 και το 2020 σε διεθνή διαγωνισμό γευσιγνωσίας στην Γαλλία, επίσης έχει κερδίσει το ασημένιο βραβείο ως ο καλύτερος καφές του κόσμου στον διεθνή διαγωνισμό OLYMP AWARDS 2020 στην Ελλάδα. Φυσικά αξίζει να σημειωθεί ότι έχει κερδίσει και πολλά άλλα βραβεία ποιότητας.