Οικονομικό Φόρουμ Δελφών: Δράση για την τουριστική ανάπτυξη της Στερεάς Ελλάδας

Το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών διοργανώνει το 1ο συνέδριο με τίτλο «Τουρισμός & Ανάπτυξη στη Στερεά Ελλάδα», στους Δελφούς, το οποίο έχει ως σκοπό να ενισχύσει το τουριστικό προϊόν στη Στερεά Ελλάδα και να αναδείξει περαιτέρω την ιστορία, τον φυσικό πλούτο και την παράδοσή της.

Στην ημερίδα, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8  Φεβρουαρίου, στην Αίθουσα Καραμανλής, στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό κέντρο των Δελφών, θα δώσουν το «παρών» διακεκριμένοι ομιλητές, οι οποίοι θα αναλύσουν τις δυνατότητες που μπορούν να εκμεταλλευτούν τόσο οι Δελφοί όσο και η ευρύτερη περιοχή, από τη Λιβαδειά μέχρι την Άμφισσα, προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των σύγχρονων ταξιδιωτών.

Ανάμεσα στους ομιλητές συγκαταλέγονται οι: Φάνης Σπανός, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Παναγιώτης Ταγκαλής, Δήμαρχος Δελφών, Παναγιώτα Διονυσοπούλου, Διευθύντρια Τουριστικής Πολιτικής στο Υπουργείο Τουρισμού, Άγγελος Καλλίας, Γενικός Γραμματέας, ΠΟΞ, Νίκος Διαμαντόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Marketing Greece.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στο ζήτημα των χρηματοδοτήσεων για την ανάπτυξη της περιοχής, για τον λόγο αυτό στο συνέδριο θα μιλήσουν εκπρόσωποι εταιρειών, όπως η Google, η Mindhaus, η Sleed, η HotelBrainκα.

Οι θεματικές ενότητες που θα αναπτυχθούν αφορούν στις νέες τάσεις στην τουριστική ανάπτυξη, τη χρήση των νέων τεχνολογιών, τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία και τον πολιτιστικό τουρισμό.