Νέο ράλι για το Bitcoin – «Αγγίζει» τα 60.000 δολάρια, σε τροχιά για ρεκόρ

0
5

Το Bitcoin σημειώνει άνοδο για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα, θέτοντας το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα σε τροχιά για το μεγαλύτερο μηνιαίο κέρδος από τον Οκτώβριο του 2021.

Το κρυπτονόμισμα «κερδίζει» 3,9% και διαπραγματεύεται στα 59.150 δολάρια την Τετάρτη, ενώ μέσα στην ημέρα είχε φτάσει και τα 59.350 δολάρια. Έχει σημειώσει άνοδο σε όλες τις ημέρες διαπραγμάτευσης εκτός από οκτώ μέχρι στιγμής τον Φεβρουάριο, σημειώνοντας ράλι 39% για τον μήνα.

Θα σπάσει το ρεκόρ;
Η έναρξη των spot διαπραγματεύσιμων αμοιβαίων κεφαλαίων Bitcoin στις ΗΠΑ στις αρχές Ιανουαρίου οδήγησε σε μια φρενίτιδα αγορών, ξεπερνώντας τις ανησυχίες ότι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ μπορεί να διατηρήσει τα επιτόκια υψηλότερα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, σημειώνει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg.

Με το επόμενο «μισό» του Bitcoin να διαφαίνεται τον Απρίλιο, αυξάνεται η αισιοδοξία μεταξύ των ταύρων της κρυπτογράφησηςότι το token θα μπορούσε σύντομα να ξεπεράσει το ρεκόρ των σχεδόν 69.000 δολαρίων που σημείωσε τον Νοέμβριο του 2021.

«Βλέπουμε ενδείξεις αυξημένου ενδιαφέροντος τόσο από ιδιώτες όσο και από θεσμικούς που επιθυμούν να εκτεθούν στον ψηφιακό χρυσό», δήλωσε ο Matthew Sigel, επικεφαλής της έρευνας ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων στην VanEck Associates.